Děti jsou jako psi... (pozor, článek obsahuje ironii a dokonce humor!)

Moje dobrá kamarádka nenáviděla, když jsem přirovnávala dítě k psovi. Vždycky mi říkala: počkej, až budeš mít vlastní dítě! Tak chci jen říct, že nějaký ten měsíc už vlastní dítě mám – a dítě je jako pes!

🦴 Když se mu nevěnuješ, naučí se velký prd.

🦴 Když nechce slyšet, tak prostě neslyší.

🦴 Nejoblíbenější hračka je jen jedna – ta nejvíc ošklivá, špinavá a ušmudlaná. Když ji vypereš, nemá radost. Když se mu ji snažíš vyhodit, dělá psí oči.

🦴 Když dělá něco, co nechceš, můžeš na něj ječet nebo ho zbít. Ani jedno nevede ke kloudnému výsledku, nejlepší je ho zabavit něčím, co ti neva, když dělá.

🦴 Pozitivní motivace je účinnější než negativní.

🦴 Můžeš mu dávat piškoty a má radost. A ty máš radost, když se je naučí brát sám. Teda pokud mluvíme o dítěti, u psa už ti to tak roztomilý nepřijde, žejo…

🦴 Z každýho novýho kousku se raduješ a předvádíš ho rodičům, kamarádům i cizím lidem na ulici. Jsi naštvaná, když ho před sousedkou odmítne předvést a čučí jak bluma.

🦴 Nejraději ho máš, když spí. Nebo když je ticho a neotravuje. Ale když je dlouho ticho, znervózníš, protože to obvykle znamená průšvih.

🦴 I když zlobí, chceš mu vždycky koupit něco pro radost. Raději kupuješ jemu než sobě.

🦴 Máš v mobilu mrak jeho fotek.

🦴 Když jíš, stojí vedle tebe a vyčítavě kouká. Když se chceš podělit, znechuceně odejde – a nebo ti sní všechno. Nic mezi tím nezná.

🦴 Má tě rád a neřeší, jestli jsi tlustá nebo učesaná.

🦴 Vyfotit je v klidu téměř nejde, natož pak společně.

 


 

Komentáře

Oblíbené příspěvky